cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! Steps to upgrade EV 9.0.2 to EV 10.0

Hello Folks, I have EV 9.0.2 Running on Windows 2008 R2 Sp1 64 bit Hardware. I need to plan of upgrading EV 9.0.2 to EV 10.0. Can i just simply do an inplace upgrade on the same hardware where i have EV 9.0.2 or is there any other steps i have ...

Cdee by Level 6
  • 1367 Views
  • 12 replies
  • 1 kudos

Resolved! Enterprise Vault Restore Problem

Dears My EV server is 7.5 version. I had backup issue 2 days before that it fails in between. MAil archiving had some issue which I sorted with the help of a forum blog to edit the registry settings. I edited HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KVS\Enterpris...

Resolved! Re-added target account not being archived

Hi all.   I have a problem with EV9 I removed a user from "targets" for a couple of weeks but now that I have re-added him his email account is not being archived. Have I missed something? Thanks Tracy

TRP by Level 5
  • 149 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Issue adding the node to the cluster

Hello, EV 10.0.2. I am wondering if anybody came across the problem with adding new node to EV cluster (3rd node).  I installed the binaries, ran ‘configuration’, add node to the existing cluster group (exactly like I did adding 2nd node to the clust...

Changing an FSA archive point

Dear All, for test I created FSA archive point to \\server\users\username (directly to an user directory), then archived and shortcuted it. After a succesfull test, I created the archive point to \\server\users directory and configured to automatic a...

szekelyk by Level 2
Partner
  • 148 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV10.0.1 Exchange 2010 OWA Issue

Hi, We are getting "Server Error in '/owa' application." while trying to browse to Exchange OWA   Error details     Log Name:      Application Source:        ASP.NET 2.0.50727.0 Date:          2/5/2013 10:38:09 AM Event ID:      1310 Task Category: W...

ia01 by Level 6
Partner Accredited
  • 1214 Views
  • 5 replies
  • 1 kudos

Resolved! Enterprise Vault 9.0.4R1 File Server agent ?

Hi All, Can anyone please let me know where can I find the Enterprise Vault 9.0.4R1 File Server agent for my Windows Server 2008 64 bit ? because in the Cumulative Hotfix 2 file, I can only find the EvPlaceholderService.exe and evmf.sys files without...

Resolved! Index won't start after upgrade to EV 10.0.3

Hi all, interesting issue I've just faced: Upgrade to EV 10 SP3, after upgrade of directory DB and storage DB, I started the Index service and got the following error: Event 41312 : The Indexing Service could not complete all the required startup rou...

Resolved! Validation of SharePoint configuration with EV

is there any pre-post config checker available for Enterprise Vatul 10.0.2 with SharePoint 2010. We have deployed EV 10.0.2 for our sharepoint farm and want to ensure we didn't missed any step which might cause issues at later stage.?  

rrokkz by Level 3
  • 1142 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! No EV-Archiving after Exchange Update Rollup 5 v2

Hi Folks, one of my Customer was complaining that his EV-Server would not archive any more. I was digging around and found out that it seems to be the Installation of Update Rollup 4 V2 or Update Rollup 5 V2 since the installation Date of these 2 Rol...

HolgerMu by Level 5
Partner Accredited
  • 661 Views
  • 11 replies
  • 0 kudos

Resolved! FSAUTIL - when complete ? (Urgent - sorry guys)

EV7.5sp2  Win2K3   Trying to do a bulk recall of our archived filesystem files to a new location using fsautil.  At completion of the command prompt, the bottom portion of output says "NOTE: File restore operation has been started".  There is no entr...

Resolved! Evault 10 and Exchange 2010

I am doing an assessment for a customer who had a different vendor install Enterprise Vault Journaling functionality. I have resolved various issues for them, and this included adding certain Best Practice settings that were missed by the engineer wh...

Resolved! EV9 poor (journal) archiving performance

Hi Environment in EV9.0.2 and Exchange 2003. We have ~2300 users being journaled to a single mailbox, this mailbox is targeted by journaling archiving in EV - single journaling task. I ran the numbers over 3 months and we're getting an average of 689...

goatboy by Level 6
  • 1019 Views
  • 23 replies
  • 0 kudos

Resolved! Error rebuilding Index for 1 specific user

Hi. Since a few weeks we've been having problem with 1 specific mailbox. See below for all the generated event logs about this problem. We've tried lots of solutions provided by Symantec Forum but unfortenately that didn't lead to a solution in our...

Phyrax by Level 2
  • 706 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Resolved! FSA Target Error

Hello to all, I'm just updated to EV 10.0.3 an EV for Exchange environment. Now the customer has purchased FSA licences too. I'm trying to congifure a new FSA volume to archive with the "New Volume" wizard. At the Select Vault Store step, it returns ...

AG81 by Level 5
Partner Accredited
  • 638 Views
  • 9 replies
  • 0 kudos