cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! Anyone using the FederatedSearchMaxItems ini setting?

Anyone using the FederatedSearchMaxItems ini setting? How do I determine a good number that won't impact server performance? Is there a rule of thumb on which number to start with? 2000? 3000? We have roughly 4000 archives, 1 Ev server and 1 SQL serv...

smlopes by Level 5
  • 436 Views
  • 5 replies
  • 1 kudos

Resolved! PST Migration Access Denied

My PST File is still completing and has the following message: Failed to reset read-only status on PST \\MachineA\C$\Documents and Settings\usera\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\archive.pst: Access to the path '\\Machine\C$\Document...

Resolved! Vault archives mails in lesser time than was originally set

Hi,  In my company, we have set the policy for the user as such ;    The archiving process is run automatically twice a day and will interrogate the mailbox to see what requires archiving. The archiving is based upon very specific criteria and will a...

Rax2473 by Level 3
  • 338 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Upgrading SQL server 2008 to SQL2008 SP2 for Evault

We are running EVault 9.02 and have backend database has sql server 2008.  The evault servers and database servers are on virtual machines. I want to update the sql server 2008 to sql 2008 service pack 2 on the database server, and want to know if th...

guv1972 by Level 3
  • 358 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! No safe available in OWA for Exchange 2003

Dear all, We are experiencing a problem with the Enterprise Vault functionality in Outlook Web Access (OWA). The OWA extension reports that there are no safes are available. It seems that it doesn't 'see' the archives for the users. Please see the at...

mmmore by Level 4
Partner
  • 534 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Issue with Deployment Scvanner and SQL

Hi All I have busy with an EV 7.5 sp3 upgrade to version 8 and then 9 .Its a small site in Mauritius of 400 users   I have noticed something strange with this installation . Whoever did the initial installation installed SQL on the EV box but they us...

Resolved! EV 10.0 with NetApp

We have a EV Cluster pointing to a SQL Cluster where all the DB's reside. I read alot about Symantec supporting Netapp in EV10.0. My question is, I do a SQL backup to the SAN. What other steps are required to do a proper backup with Netapp? Our Filer...

Resolved! Shortcut Re-Creation

Due to Remove shortcuts policy (Remove Older Than one year was selected) Some user shortcuts , have been removed from their mailboxes,  I wanna reprocess them from user archives without restoring, exporting to orginal locations , Is there any other w...

Resolved! Backup mode

I ran a script that sucessfully puts my Index and Vault Store in Backup mode. After, I ran gthe script via batch and manually in EV Management Console, and it returned the following success message:   Cleared backup mode from index locations on Enter...

Resolved! Archiving of attachment in calendar

Hi, We're beginning a pilot phase for archiving attachments in calendar. Process works fine but not for existing old appointment/meeting request. Indeed, appointment/meeting request appears in Archive explorer but attachment remains in Outlook. I've ...

Resolved! Archive permission in SQL

Hello, I'm looking for the table name where I can find the permissions manually added to a vault . Can any of you help me on this. I know it is in the directory db but I don't find where. We use EV9 SP1 Thank you for your help Sandrine

Resolved! EV10 - The archive that you are searching is being updated

Hi. It would be great if someone had a solution for this one: - New install of EV10 with Exchange and FSA Archiving on Windows 2008R2. - Archiving, shortcut/placeholder processing and restoring items seem to be running smoothly. - Opening Archive E...

pdalte by Level 3
Partner Accredited
  • 1433 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Archive bit not getting reset

Hi  I'm using the Windows 2008 native backup (VSS full) to backup the vault stores but it seems the archvive bit desn't reset and the items remain pending.  As far as I know the VSS full should reset the archvie bit while VSS copy backup won't reset ...

giuliod by Level 5
  • 693 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Resolved! Enterprise Vault Directory DB

I have enterprise vault10 running on Server 2008R2 with Database running on SQL server 2008R2. Unfortunately my EV Directory DB was deleted from SQL and there is no back at all for that as well. So is there any way i can reconfigure my EV and use ...

Saqib_Alam by Level 5
Partner Accredited
  • 305 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV FSA and volume replication

Hi all, We are using EV FSA and replicating the volumes using Recover Point to a remote location as well for DR purposes.  When trying to open the placeholders on DR site, we are getting either this error (for some file types: .txt, .doc for example)...

giuliod by Level 5
  • 222 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! Index Volume Range doesn't match number of items

Cheers for the tips, I'll use the suspended option you suggest. Thanks! As for the numbers, I'm looking at the 'Index Volumes Browser', and for most the 'range' matches the 'indexed items', but for a couple of users, it doesn't, and in one case, it's...