cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! Event Log Enterprise Vault problem

Hi I have a Enterprise Vault ver. 7.5 and I have a problem with monitoring event log Enterprise Vault because there is "space" on the end. Could you tell me, is there any possibility to change name of this event log ?  Is it changed in ver 8 or 9 ? ...

Resolved! EV 8.0 SP 1 problem with deleted messages...

Hi, Problem: When user go Outlook -> archive explorer and deletes a messages clicking the right button of mouse, the message is deleted from view... after clicking refresh the deleted messages is viewed again... Why is that? If one opens IE link http...

Sani_B by Level 6
Partner Accredited
  • 16 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! iPhone email app and EV

Hi, we're running EV 9.0.1 in our Exchange 2010-SP1 environment. I know that I can configure Mobile Search for iPhone users to browser their archives, but can the native email client on the iPhone see the shortcut icons or distinguish the shortcuts f...

gparker by Level 4
Partner
  • 1049 Views
  • 11 replies
  • 0 kudos

Unable to open archived files

Dear Colleagues, I have a customer who faces issues in FSA. Once in a while the archived files on a particular server have a black clock like icon and users are unable to open them. If the EV Placeholder Service is restarted on the File server then ...

vjose79 by Level 4
Partner Accredited Certified
  • 571 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos

Resolved! Enterprise Vault Reporting Configuration

When I run the 'Enterprise Vault Reporting Configuration' tool I receive an error message saying "IIS is not running, please start it manually and then click 'OK'".   I am running SQL 2008 R2 and Reporting Services in this version does not require II...

Palinxy by Level 3
  • 356 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV8.0.3 with Exchange 2007 CCR

Hello Folks,   Ever since i have moved few users from Exchange 2003 to 2007 (CCR Cluster) i am noticing that items aren't getting archived as expected. I can't tell at this point if this the case with all the users on CCR or just few. I fall into a a...

Resolved! Upgrade from EV 8.0.5 to 9.0.1 is taking a huge time

Hi All, I have upgraded my Symantec enterprise vault from 8.0.5 to EV 9.0.1. The setup went smoothly without error. Then i followed the steps from symantec site for starting the services after upgrade. 1) Started the EV admin service. 2) Started the ...

Cdee by Level 6
  • 142 Views
  • 19 replies
  • 0 kudos

Resolved! DNS alias for EV

Hi Guys, I want to change the DNS alias for my EV server, i know the procedure on how to change it from the computerentry table. My concern is that once i change the DNS alias, will the shortcuts of the EV archived items in Outlook and OWA point to t...

Majid by Level 5
Partner Accredited
  • 32 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos

Resolved! Need to find a needle in the haystack...

Hi guys, I need a SQL script that will locate a single file that may (or may not) have been archived. It would have been an email attachment. My SQL-fu isn't that strong, can someone give me a hand? It's fairly pressing... Thanks in advance, Mark

Resolved! Dual items in mailbox after restoring Items from EV

Hi, We have experienced the following issue - I'd be interested to hear if other people have had the same thing and what the mitigation might be. We are restoring all the vault back to a users mailbox as we are migrating them to Microsoft BPOS, on th...

Resolved! EV migration across domains

All,   My company has a big move coming up that will migrate users from a Win 2k3 forest to a Win 2k8 forest.  We currently run EV9.02 for Exchange 2003 and want to migrate user archives to another forest where we will be utilizing EV 9.02 for Exchan...

Enterprise Vault Backups.

Currently we are using NetBackup “bpstart” and “bpend” scripts to backup the Enterprise Vault. Please advice on the below: Disadvantage of using this old method of backup. Advantages of using EV Agent to backup the Enterprise Vault. And is there any ...

rraja by Level 4
  • 28 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! client-driven PST migration PST migrated message

Hi We're running EV 9.0.1, Outlook 2007-SP2, EV Outlook Client Add-in v0.0.1.1097. I've configured and ran a client-driven PST migration. The post-migration email that is sent to the user's mailbox stating that "EV has archived all items in your PST"...

gparker by Level 4
Partner
  • 61 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Upgrade EV 8.0 to EV 9.0 by re-deploying server

Our organization currently runs the Enterprise Vault as a "All-in-one" configuration. (SQL Server & EV & Index in same machine) We're running EV 8 SP 5. EV for Exchange. No DA/CA Here's what we need to do: 1. Upgrade EV to newer version (9.0) to ...

Vault Cache authentication problem

EV 9.0.2 on windows 2003 r2 server. RPC/HTTP and trying to user vault cache over RPC/HTTP. Getting authentication prompt for vault cache. The solution on this url looks doesn't help. https://www-secure.symantec.com/connect/forums/vault-cache...

EV 9 Task not running

Hi Guys   I have just completed my first build of EV 9 now I have followed everything to the letter ( well I am pretty sure I have ) but when I try and run the Archiving task I get the below error when i go through logs. Permissions have been set wit...

Mik3y by Level 2
  • 95 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! FSA - 41142, moved archive point

Hi folks, Have an issue whereby a folder enabled for archiving (with its own archive point), has been moved to a different file server - out of my control, for space balancing issues etc. The destination file server has the placeholder service instal...

ianG by Level 5
  • 412 Views
  • 10 replies
  • 0 kudos