cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Old user

Jun1or
Level 5

We had a user who left the business and the account was deleted, recently another user with the same name joined the business and the account was created with exactly the same username. The issue i have is EV can't see this account, as the username already exists in EV's DB and EV will not archive this mailbox?

I have gone into Archives and tried changing the billing usage to this user's name without success.

I'm stuck with this problem now, any pointers/help is appreciated.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

GertjanA
Level 6
Partner    VIP    Accredited Certified

you might need to disable the new user first.

Then you should be able to enable.

If that does not work:

See http://www.veritas.com/docs/000089415

When setting that registry key, make sure to set it to 2

HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\KVS\Enterprise Vault\Agents\ is location when on 64-bit OS.

New key, DWORD

key name = SynchInMigrationMode

The values are as follows:
0 - (Default.) Generate an error in the event viewer log.
1 - Link the new mailbox to the old record.
2 - Create a new record for the new mailbox
 

you need to use 2.

I believe you can then rerun provisioning, which will then have a new record written for the new user.

Regards. Gertjan

View solution in original post

7 REPLIES 7

GertjanA
Level 6
Partner    VIP    Accredited Certified

Hi,

Is this user provisioned? Are items archived from his mailbox into the 'old archive'?

Here is how to try to fix this:

Make sure the user is provisioned. Check in the EV Console, targets, exchange, rightclick exchange, display policies assigned to mailbox.

you should see there which policies user has, and which exchange server has his mailbox.

Disable user for archiving

sync mailbox. from task properties, synchronization tab, sync specific user.

rename 'old archive' to something like 'ZZ Disabled + original name'

when synced, enable user, select option to create new archive.

create archive.

Sync user again.

run archiving task in report mode (rightclick task for exchange server, run now, report mode, select user). Verify report shows items are going to be archived.

If necessary, you can export items from the old archive (use the date selection to do so), remove shortcuts from users mailbox, import pst in new archive, create shortcuts.

That should do it.

Regards. Gertjan

Jun1or
Level 5

We have 3 mail servers, the old (deleted) user mailbox is on ms02 (identified by your 1st step) and the new mailbox is created on ms03, provisioning task hasn't found the user.

The user is not visible when trying to sync the mailbox, i have tried disabling the user but again EV can't find it.

I have also tried removing permissions using the evpm

Jun1or
Level 5

Searching the provisioning log has found the new user with the following error;

New mailbox has an existing entry in the Enterprise Vault database

GertjanA
Level 6
Partner    VIP    Accredited Certified

ok, so, the new user now is provisioned. right?

Then enable the new user manually, and assign a new archive.

 

 

 

 

 

 

 

Regards. Gertjan

Jun1or
Level 5

User is not available to enable,

in the provisioning log:

New mailbox has an existing entry in the Enterprise Vault database. The mailbox GUID does not match the entry in the database.

GertjanA
Level 6
Partner    VIP    Accredited Certified

you might need to disable the new user first.

Then you should be able to enable.

If that does not work:

See http://www.veritas.com/docs/000089415

When setting that registry key, make sure to set it to 2

HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\KVS\Enterprise Vault\Agents\ is location when on 64-bit OS.

New key, DWORD

key name = SynchInMigrationMode

The values are as follows:
0 - (Default.) Generate an error in the event viewer log.
1 - Link the new mailbox to the old record.
2 - Create a new record for the new mailbox
 

you need to use 2.

I believe you can then rerun provisioning, which will then have a new record written for the new user.

Regards. Gertjan

View solution in original post

Jun1or
Level 5

Problem fixed, following the below and this re-associated the account:

http://bbs.norton.com/connect/zh-hans/forums/event-41107-exchange-mailbox-provisioning-task-found-new-mailbox-existing-entry-enterprise-va

 

Thanks for your help GertjanA