cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! MS SQL Server Failover Cluster

Hello.  Here is the environment: EV and DA 10 SP4 CHF3SQL Server 2005 Enterprise Edition x64 on MS Windows 2008 R2 Enterprise EditionSQL Server is a 3 node failover cluster   My question is about MSDTC.  Does Enterprise Vault or Discovery Accelera...

EV 11 with OWA 2010 not working correctly

I have Lab environment with following servers. Exchange 2010 and EV 11. Except OWA all other functions are working correctly. when i log OWA can see only the shortcuts and not the complete message content. Also the EV buttons are not displayed eith...

EV toolbar icons do not show in OWA

EV toolbar icons do not show in OWA and retrieval of archived items fail. Help me. EVOwaLog ###########################################################################################################################Enterprise Vault (EV) toolbar i...

jckim by Level 3
Partner Accredited
  • 679 Views
  • 2 replies
  • 1 kudos

Resolved! LoggingLevel reg key doesn't seem to be working

I'm trying to troubleshoot missing EV buttons in Outlook for an enabled user.  I've added the LoggingLevel entry under HKCU\Software\KVS\Enterprise Vault\Client\ as a 32bit DWORD with a value of 3. When I open Outlook I see the ev_client_log_xxx.txt...

SHI-CRO by Level 6
Partner Accredited Certified
  • 410 Views
  • 7 replies
  • 1 kudos

Resolved! Migrate EV FSA to new Windows Forest

Hi .. Need some advice for a migration to a new Windows forest .. Enterprise Vault FSA moved to the new environment! Grateful if someone who has made ​​a migration can give advice on the best way .. What do I start with? ... Thank you in adva...

BoTho by Level 5
Partner
  • 875 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV9, New Indexing Server

Hi, I currently have a system with 1 EV9 server running both Storage and Indexing services. I'm looking to move the Indexing to a second server, keeping the Storage service on the first server (both servers and the SQL are on 'fast' network, storage...

Elio_C by Level 6
  • 391 Views
  • 9 replies
  • 0 kudos

Resolved! Questions about Public Folder Archiving

Hi All I am busy with a new EV 11 installation and Exchange 2010, we have  successfully targeted all the Exchange mailbox  servers. The customer also has three dedicated Public Folder Exchange servers and I have some questions about how EV works wit...

Resolved! Using Robocopy on a share with Placeholders

Hi All,   We have a file share on a Win 2012 server where we, along with a Backup Exec to tape, also run a Robocopy script over to our backup server in a data centre. What we noticed was, if a directory has a Placeholder of a file thats been archi...

buzzbox by Level 2
  • 2218 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Resolved! Collection Reference Counts do not match

Enterprise Vault 8.0.4 on Windows 2008 servers We run EVSVR verify every weekday during the backup window. For a while (since about June), we've been getting "Collection Reference Counts do not match" nearly every week (typically "Collections wit...

EV FSA http browsing problems

Hi All. We get the following error after (10.0.1 -> 10.0.4) upgrade when browsing share in file server with http. with a workstation the error message is more vague. Only archived files will not open. Everything else works fine. We needed to create ...

Regulus by Level 3
  • 805 Views
  • 13 replies
  • 0 kudos

PST Migrator Task, move Temporary Files Folder

Hi, Looking to move my PST Migrator tasks, Temprary Files Folder. I've found http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=HOWTO96225 which says stop services, move folder and update the path in the VAC. Anything else I need to do?...

Elio_C by Level 6
  • 125 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

EV report configuration error

Dear All, I am getting following error while configuring EV reprots. Also attaching deployment report logs. Thanks, MontoN.

MontoN by Level 5
Partner Accredited
  • 250 Views
  • 2 replies
  • 3 kudos

Resolved! Enterprise Vault 11: Net.Tcp Listener Adapter service warning

Hello, I planed to install EV 11 on Windows server 2012 R2, so after I did EV prerequisite software and setting, I used EV Deployment scanner and I obtained some warning. However for "Net.Tcp Listener Adapter service" warning I followed Symantec rec...

Adama_T by Level 3
Partner Accredited
  • 2864 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Export EV mailbox more then 20 GB

Hi   i have somw big mailbox archive in my EV. when i run the  export to PST and limit to 2GB the file are not split and it still one big file ! Enterprise Vault Version: 10.0.4.1189 any idea ? how can i see the archive mailbox size ? thanks a...