cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! Question around IndexCommited

Hi All I have a customer on EV 10 sp2 and we are seeing some strange behavior around the Indexing The users are not seeing consistent Indexes in AE and search. I can see  in the JournalArchive table  the IndexCommited column that there are thousands ...

Messages not being archived from the journal mailbox

Hello   I had a journal mailbox that for some reason stopped archiving for a period of time. Then for some equally strange reason it started archivng again but there are 40000 odd messages that will not archive. A new journal mailbox was created as w...

AlanJ by Level 4
Partner Accredited Certified
  • 656 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Site properties. "Use HTTPS on the SSL port" has an URL

Hi I recently started working with the Enterprise Vault at the company where I work and I've noticed a few things that I currenly do not understand. Under Site properties I can not do any changes because the "Use HTTPS on the SSL port" has an URL in ...

Resolved! How to delete items from users archive?

Hi I have been trying to find a solution to delete items from users archives, especially their "Deleted items" folder. 1/3 of our archives email is deleted items and I want to clean up the archives. Can not seem to find anywhere in the Administration...

OWA problem

Hi, I have a problem on OWA ,when i open archived item it says that; " The archived item is currently unavailable. If you choose reply or forward, only the content shown below will be included. Click here to preview the original item." When i click t...

K_G by Level 6
Partner Accredited
  • 182 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! using NetApp CIFS as vault store partition

Hi Guys we have a customer with EV 9 with current vault store partitions residing on iSCSI LUNs presented from a NetApp filer what are your thoughts / recommendations for using a CIFS share for any subsequent partitions ? OR using a new iSCSI LUN wit...

adebola24 by Level 5
Partner Accredited
  • 348 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV Server Settings Migration Wizard Fail Back

Hi All Hopefully this will be a quick question and answer. When using the EV Server Settings Migration Wizard what is the fail back options. I am looking at using the migration wizard for the first time and intend to move from EV 9 SP2 to Windows 200...

SolarP by Level 6
Partner Accredited
  • 364 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos

Zapping a mailbox returns error [0x8004011D]

Hi All,   Just thought I'd share this information as it drove me crazy for days. We had about 20 or so users who could archive but restores would fail or hang, but after further investigation other symptons may vary. Basically when they tried to rest...

Tifosa by Level 4
  • 1163 Views
  • 1 replies
  • 6 kudos

Resolved! Data loss from Virtual Vault

Hi all, I've run into a sticky situation. It seems that one of my customers has been using their Virtual Vault as a repository exactly as they would use a PST, e.g. creating new folders inside it and moving emails from their mailbox into the VV. The ...

rasobey by Level 5
  • 427 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos

Resolved! move archive queued

Any ideas on this... Trying to move an archive from one EV site to another and it has been in a queued state for 24 hours. no ther mve archives are in progress. What could be the issue here?   thanks    

GTK by Level 6
  • 542 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV10 Web app and IE Proxy issue

Hi, EV Server is using IE proxy for internet connection. If we try to browse any http://serverFQDN/EnterpriseVault stuffs it gives us error below local server Error Code: 502 Proxy Error. The ISA Server denied the specified Uniform Resource Locator (...

ia01 by Level 6
Partner Accredited
  • 370 Views
  • 9 replies
  • 0 kudos

Resolved! How does EV 9 write to disk: sequentially, random or both?

From a disk I/O perspective how does EV 9 write to disks? I believe logs are written sequentially, but is vault data written sequentially or random? Can I configure how EV writes to disk or is it hard-coded during setup? Is this even an EV question? ...

Leo_ by Level 5
  • 924 Views
  • 5 replies
  • 2 kudos

Resolved! OWA broken after upgrade to 9.02

Hi! I have been dealing lately with lot of clients updrades and first time have issue with OWA 2007 after move to 9.0.2 from 8.0.1 Story is i upgraded in place 8.0.1 to 9.0.2. No any issues with Outlook retrival, archive and other functions. Updated ...

Vlad2010 by Level 4
Partner Accredited
  • 337 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Returning user / deleted archive

Hi folks   The problem that exists is that a user left the company and their AD account was disabled. They were in Enterprise Vault.  Now the user is back and their account has been re-enabled, however, the normal process for enabling the account doe...

Resolved! FSA Question - retire file server

Hi, Is it possible to archived all data and the server removed from the network, how could the data then be retrieved onto a different server if required? Is this something that is possible? Many Thanks

ia01 by Level 6
Partner Accredited
  • 257 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! How to find accessed time

Hello All, I wanted to know if there is a way to find out what was the last accessed time on an archived item. If Yes, How ?   Regards Carl

Resolved! Upgrade from EV8 to EV 10

  Hi guys I have stumbled on a customer’s EV 8 installation. In an possible upgrade scenario I would like to check if I'm thinking about this the right way. The EV server is a 32 bit 2003 server running EV 8 sp4. I don't want to poke around too much ...

Patric_E by Level 3
Partner Accredited Certified
  • 319 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV 10.0.1 Email archiving over low link

Hi, Please suggest what is the best way to setup email archiving for 10 remote sites. Currently customer has 1 EV server archiving excahnge servers in central location. EV Server has enough capacity to add more mailboxes. However not sure what would ...

ia01 by Level 6
Partner Accredited
  • 458 Views
  • 5 replies
  • 1 kudos

Resolved! restore item and the DVS still there

Hi All, I would like to know more about the archive and restore, When I archive, I saw the partition will create a folder base on Date , and there have a file xxx.dvs But even I restored the item from by Outlook, the file still there? It wont clean b...

Resolved! EV archive job doesn't work ?

Hi, I do not understand as to why my EV server Archival job is not working, this is for the zero day archive policy. Is there any event log to see what is happening to this Excahnge Server provisioning group job ?