cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! install FSA error

  I  install FSA on  Windows Storage Server 2008 R2 failed.   the log is ev.log_.txt   returning 1603   who konws why ?

zhangli by Level 3
Accredited Certified
  • 1807 Views
  • 12 replies
  • 1 kudos

Resolved! EV icons missing

 Hi All We are using Exchange 2010 and EV 9.0.2 /SQL 2005 sp-4 Few of our users outlook client (outlook -2010) is not showing archive shortcut I had attached screenshots. I zap one of the user but I face the same issue. I export his vault into pst fi...

mayu by Level 4
  • 314 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Build up of items in Enterprise Vault Storage Archive Queue

Problem on EV 9.0.3 Journal Server Since weekend partition rollover suffering building up of pending items in mailbox and the storage MSMQ queue. Only other non-empty queue is J3 with single item. Minimal CPU activity No clues in Event logs as to wha...

Dead-Data by Level 5
Partner Accredited Certified
  • 1993 Views
  • 6 replies
  • 1 kudos

Resolved! Age of Items Viewed/Recalled - SQL query maybe?

Hi All, A bit of background first..... I'm working on a client site that has an EV9 deployment, the current policies do not delete shortcut items from the user mailbox so effectively nothing gets deleted ever.  This combined with Exchange quotas bein...

Matt_LB by Not applicable
  • 292 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! Continuous password prompt in outlook-vault cache

 Hi All,' We are using Exchange 2010 and EV 9.0.2 /SQL 2005 sp-4 Most of our users are getting continuous password prompt while vault cache is synchronize in the backend We exclude Enterprise vault server i.e. http://evserver.com in our internet expl...

mayu by Level 4
  • 998 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

collection-service memory usage

Hi All,   I've been trolling the internet looking for a hint here but so far no luck, so hopefully one you has come across this. I have a new installation of EV 10.0.1 all running fine but the collection-service just keeps consuming memory, restartin...

benjus10 by Level 3
Partner Accredited
  • 543 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Resolved! FSAUtility -M Failing to move Placeholder Files

I am having a day of it with Vault. See earlier problems. I need to migrate some users to a new server and because of space limitations are investigating the FSAUtility -m option. I am using fsautility -m -s \\server1\Archive Point\users\name -d \\se...

ronw by Level 4
  • 749 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! defragmentation of EV indexes - best practise

Hi Running EV 9.0.2 As per the performance guide: "You must regularly defragment indexes, ideally while the indexing service is stopped so that defragmentation does not conflict with updates. This is very important if you are using the Accelerator pr...

goatboy by Level 6
  • 2075 Views
  • 8 replies
  • 3 kudos

Resolved! FSA Vault Partitions increasing size close to 2TB maximum

I am having problems with extracting files from old archives becuase the archives increase in size when I extract the files. I presume this is becuase the data will be in CAB files and pulling it back expands the CAB file using more space, I already ...

ronw by Level 4
  • 330 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Archive task fails - EventID: 2256

Hello all, We have EV 10.0.1 installed in test environment, running on Windows 2008 R2. Today, I noticed "Exchange Mailbox Archiving Task" was in "Failed" status with below information in event viewer: ---------------------- The Archiving Task 'E...

Question Regarding Vault Store Partition Permissions

We are creating Vault Store Partitions. (On a Netapp Filer)    After creating the partition, I browse to the physical path and check permissions. "Everyone" has full rights.   It's my understanding that only the VSA should have Full Permisions to the...

Resolved! Questions to EV 10.0.1 Upgrade

Hi there, I am planning to prepare the upgrade from EV 9.0.1 for Exchange to 10.0.1. and have a few question. The first question is about the index locations: The ugrade guide describes, that in EV 10.0 the indexing has changed to 64Bit and that it i...

Resolved! Enterprise Vault Apply Policy

This probably has been asked before. We have a default EV policy that is applied to all users. We have created a seperate policy that we want to apply just to one or two users. How can this be done?  Also, does their email that was previously archive...

Resolved! Can it break something to just like that delete domain and tasks?

Hi, About this article http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH68400 Can it break something to just like that delete domain and tasks? Or can that be done without any possibility of nasty problems from doing it? Something I...

Sani_B by Level 6
Partner Accredited
  • 567 Views
  • 4 replies
  • 1 kudos

Enterprise Vault 9.0.4: Important Please Read

We discovered an issue with EV 9.0.4 (GA on 6/20/12, last week) - any customers who have already installed or upgraded to it will need to take action. We released a Late Breaking News (LBN) alert and have published a related technote. The existing 9....