Highlighted

EVPM - Error 0x80040115 Creating privileged MAPI session

Hi

 

I'm trying to use EVPM to create a folder under each mailbox with certain retention categories.

I can do this fine with our Exchange2010 server. However when I run the same EVPM script on our Exchange2013 server I get:

Creating privileged MAPI session ...
Error (0x80040115) creating privileged MAPI session against Exchange Server EXCHANGE2013

I'm using the EVSystem Mailbox alias that is setup for the Exchange2013 Archiving task but even if I change the username to say vaultadmin I still get the same error. So I suspect it's not even connecting.

I'm a little confused as I don't know what else to try.

 

EV Server is 11.0.0.1351

 

Thanks

1 Solution

Accepted Solutions
Accepted Solution!

What are you using for the

What are you using for the Exchange Server name..?  The name or the Fully Qualified Domain Name?

 

Try the FQDN....

Working for Quadrotech-it.com

View solution in original post

4 Replies
Accepted Solution!

What are you using for the

What are you using for the Exchange Server name..?  The name or the Fully Qualified Domain Name?

 

Try the FQDN....

Working for Quadrotech-it.com

View solution in original post

Genius, worked a treat using

Genius, worked a treat using the FQDN. Thanks!

 

Just got to work out why it didn't apply the 'Personal' retention category to the folder.....

Glad to help.  

Glad to help.

 

Working for Quadrotech-it.com

Re: What are you using for the

Thanks for post,

 

Worked for me :-) 

 

Regards,

Pravin Goud

Enterprise Vault Admin