cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! Bcc on EV journaled email

Hi All,   Exchange 2007 SP3, EV 9 SP2   Question: Why don't we see the Bcc of emails in our EV Journal?   Thanks in advance. Cheers, Phil

philt by Level 5
  • 298 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Enterprise Vault 9 Outlook 2010 with SSL Enabled

I have configured SSL on my EV site along with the certificate on IIS. Some users have been complaining about typing in there credentials when they open outlook (the EV server is prompting them for credentials) then when the select the search tab for...

jayman654 by Not applicable
  • 198 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Selecting destination archive in OWA 2010

Is it possible? Since there is no way selecting a destination archive using Outlook 2010 during manual archiving, I thought I'd suggest using OWA.  But even though the "Premium archive function" setting is 'on' in the advanced settings of the desktop...

SHI-CRO by Level 6
Partner Accredited Certified
  • 98 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV9 - Mailbox not being provisioned

Hi all, I am new to EV. Somewhere the Mailbox provisioning process is failing and I am not able to see where :( I carefully read this old thread and I am still not able to find a solution, https://www-secure.symantec.com/connect/forums/probs-enable-m...

Resolved! Moving archives accross EV sites

Hi all I'm currently fighting with an issue around Cross Site Archive Moves. We have two EV sites withitn our organization and use two different service accounts as well. Now we plan to move user archives between these two EV sites. Therefore we crea...

The XML returned for the treeview is not as expected (500)

Hello, We're receiving this message when trying to open the "Archive Explorer" in Outlook. "Search Safes" however works.. We're using Outlook 2003 SP3 with the EV 9.02 Outlook  Add-in. The EV server is on version 9.02. We had this problem on version ...

henrivk by Level 3
  • 1447 Views
  • 18 replies
  • 0 kudos

Resolved! Using UNC path for indexes in different domain

Hi, We have a situation where the client wants to use NAS for indexes.  The problem is, the NAS device is in domain1 whileEV is in domain2 and there is no trust.  They created a share in domain2 and mapped a drive on the EV server using an account fr...

Fremont by Level 5
Partner Accredited
  • 245 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Enterprise Vault

Can I confidentially delete data with Enterprise Vaullt?  I am worried about invisible data trails.   Phil Downey

Cattleman by Not applicable
  • 283 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! Machine log off & log in

Hi , l have question We have an enterprise vault 9.0 and we are using mailbox archiving and journal archiving. Our users unable to see newly archived items after the lock computer or hibernate system. anyone have an any idea about this problem ???

emret by Level 6
Partner Accredited
  • 294 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Resolved! Reinstalling Outlook on a EV server

Hello All, I need to reinstall Outlook on a EV server, do you know if there is a specific supported way of doing this? Could I have trouble doing this? Thanks

hkadoun by Level 4
Partner
  • 798 Views
  • 10 replies
  • 0 kudos

Resolved! Where do I download the files system analyzer for EV

As per the topic, I have searched high and low, in the forums and within partnernet and cannot find a download location for the latest version of the file system analyzer tool (and the mailbox scanning tool for that matter). If anyone can point me in...

Resolved! Client driven PST migration and PSTs on network shares

Don't client-driven PST migrations get PSTs on network shares (home directories)?  It's not happening that way for us, but I thought it's worked for me in the past. A user has the PST listed in the Outlook data files and it shows to be attached in Ou...

SHI-CRO by Level 6
Partner Accredited Certified
  • 279 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Enable user archiving before exchange 2010 or after?

Scenario: EV  8.0 journaling and DA only....  exchange 2003 environement but migrating to exchange 2010. Do you recommend  implementing exchange 2010 before user archiving or after...   Will be upgrading to 9.0.2 prior to migration... 

juggernaut1 by Level 5
Partner Accredited Certified
  • 128 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! Configuring EV failover ?

We are in the testing / lab phase of the EV product and I am tyring to get the following configuration working. We had a consultant breifly help with the design, but based on my research thus far I cant find out how to impiment it properly.  We have ...

Resolved! Provisioning Task, PST Tasks stuck in error mode

Howdy,   We've recently had to rename and restore a server running on VCS. Eventually we managed to get that going, and it successfully rejoined the site and recreated the tasks. We corrected the ComputerEntry table, and cleared the directory using t...

wandarah by Level 5
Partner Accredited
  • 281 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV 9 and Exchange Public Folders

I've set up a Public Folder archive task. However when I go into Public Folders items in a sub folder of my main archived folder appear to be stuck at the "This Item is being archived by Enterprise Vault" stage. Items in the root archived folder have...

Baron164 by Level 6
Partner Accredited
  • 259 Views
  • 10 replies
  • 0 kudos

Resolved! Virtual Vault/Vault Cache Question

Hello, I apologize if some of these questions are covered elsewhere.  I've tried searching for my question about checking available space in Outlook, but maybe am not looking in the right places. I have installed a trial copy of Enterprise Vault 9 an...