cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted

Enterprise Vault Issue

Hello,

I tried adding a file server as target on the vault admin console but the VAC crashes with the response below:

Capture_3.PNG

 

Also attached is a log from the dtrace done. Highlighted in yellow towards the end of the log is possible error.

Kindly assist. Thanks

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Accepted Solution!

Yes it got resolved, i did a

Yes it got resolved, i did a rerun of the installation disk. Thanks

View solution in original post

7 Replies
Highlighted

What version, and service

What version, and service pack of EV is this? Is it directly on the EV server, or a remote console?

Working for Quadrotech-it.com
Highlighted

Thanks Rob, The Enterprise

Thanks Rob,

The Enterprise Vault product version is 10.0.4.1189 installed on Microsoft Windows Server 2008 R2

It occurs directly on the EV server.

Anticipate your response.

Highlighted

Thanks Rob, The Enterprise

Thanks Rob,

The Enterprise Vault product version is 10.0.4.1189 installed on Microsoft Windows Server 2008 R2

It occurs directly on the EV server.

Anticipate your response.

Highlighted

I would suggest logging a

I would suggest logging a call with Symantec Support. You may also, before that, if you haven't already:

 

a/ Reboot the EV server

b/ Check what Antivirus exclusions you have got in place

c/ Install the console on a Workstation .. and try from there.

Working for Quadrotech-it.com
Highlighted

Did you resolve this issue?

Did you resolve this issue?

Working for Quadrotech-it.com
Highlighted
Accepted Solution!

Yes it got resolved, i did a

Yes it got resolved, i did a rerun of the installation disk. Thanks

View solution in original post

Highlighted

Hi Ojay, Can you mark one of

Hi Ojay,

Can you mark one of the entries as 'solution'?

thanks.

Regards. Gertjan