cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Resolved! OWA 2003 no Button

  HI,  I have 6 Exchange 2003 sp2 backend servers, 1 enterprise Vault 9.3. Users from um server don´t get Owa button, if I change user to another server everything is OK. I have only one Desktop or Mailbox policy. This is what I have tried, always w...

Tonaco_pt by Moderator
Partner    VIP    Accredited
  • 155 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Resolved! How to upgrade EV 9.0.2 to 10

Hi All, I am planning to upgrade my existing EV enviroment from 9.0.2 to to EV 10. So my plan is to bring a new 64 bit H/W install 9.0.2 binaries use the below symantec technote steps mentioned migrate to diffrent server with diffrent name. http:...

Cdee by Level 6
  • 49 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Index rebuilding insight needed

I have two index volumes for our journal mailbox that are in rebuilding states.  I can verify this by checking for "rebuilding" index items in the admin console.  These have been in a rebuilding state after the wrong option was selected in December, ...

Resolved! enterprise vault URL error

hi, we are using EV 9 and exchange 2010 with outlook 2010 my internal ev name = evserver.domain.net external ev name = evserver.domain.com (has been published and this site is now browsing and check my archives)   when i login to my OWA aaccount from...

mumair109917 by Level 6
Partner Accredited Certified
  • 1098 Views
  • 13 replies
  • 0 kudos

Resolved! No. of failed updates

Hi all, Keep seeing numbers in the "No. of failed updates" column in the MovedItemsUpdateSummary report. Systems are working fine. Is this an issue. How is this resolved or tested? 6- Exchange 2003 3 - EV 8.5 Outlook 7.5

Resolved! Enterprise Vault Retiring

Hi All -   I have a very simple issue and wondering if and how other people have managed it.   Basically I have a group of users leaving one branch of our office and migrating to another.   The current users are on Enterprise Vault, but in their new ...

Resolved! Throttling Policy - Enterprise Vault 9.0.1

Hi I need to assign permissions to the VSA on 3 Exchange servers 2010 that they are in the same Domain. The thing is that, only those 3 need to have permissions, not the other 10 that I have in the same domain. This script SetEVThrottlingPolicy, it s...

lukassc by Level 5
Partner
  • 53 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Resolved! Enterprise Vault 6

Hi Help! Is Enterprise Vault 6 supported on Windows 2003 Enterprise?  If it is, will EV take advantage of increased memory allocation or is EV 6 limited in some way?  Apologies for my ignorance...and thanks for help in advance. Regards 

hmrround by Not applicable
  • 115 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Resolved! Is there a known issue with EV 9.02 incremental backups

Is there a known issue with EV 9.02 incremental backups getting hung using backup exec 2010R3, When I restart EV service and try backup again it works 1-2 times after that. (full backups work fine)   Please suggest.. trying to figure out..if its a is...

Resolved! Recovery

HI All   Busy trying to perform a recover on the EV server and when I get to configuring EV it states that the SQL server was found but this computer was not listed. Repair was attempted but was not successful.   The thing is I chck the SQL directory...

Resolved! MSMQ on Cluster 2008

Ok, according to the Install doc for EV 10, MSMQ is supposed to be on a cluster drive. Whenever I move MSMQ from local disk to the Cluster new drive, it fails.   I shutdown the MSMQ service. I change the location for MSMQ Start Service and then it fa...

Resolved! Moving archives

I am using EV9 SP2 and doing a hardware refresh of the system after upgrading from 2007 SP6.  I am looking to set up a new vault store to take advantage of SIS.  I have 15,000 archives and a journal archive, 385,000,000 items in total.  I was going t...

Sortid by Level 6
  • 121 Views
  • 12 replies
  • 0 kudos

Resolved! PST Holder & PST MIgrator

Under the EVSIte, it requests for a PST Holding Folder.  For the PST Migrator, it requests a temporary folder. Is this the same folder or does this require two different fodlers?

Resolved! Mailbox getting Enabled for Archiving After Moving

Hello We are running on Exchange 2010 SP1 and Enterprise vault 9.0.1. There are few hundred users left on Exchange 2003 servers (old servers) which need to be moved to Exchange 2010. For some reason, when am moving those users - they are getting auto...

AKL by Level 6
Certified
  • 129 Views
  • 11 replies
  • 0 kudos

Resolved! Non-primary file group

Using EV9 SP3.  When setting up a vault store group, you get the option to set non-primary SQL file groups.  Just confirming, it is talking about upto 32 seperate sets of disk spindles for the fingerprint info?  Is this similar to the SQL notion of s...

Sortid by Level 6
  • 85 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV Archiving all messages

New to EV, EV 9.2 and Exchange 2010, trying to come up with a workflow for when to archive\shortcut messages. we are looking at 6 months. question is, what happens with users email that he recieves today and deletes tomorrow, does it never get archiv...

PD001 by Level 5
  • 46 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Resolved! EV 8 SP3/Ex2k3 - Provisioning Task

Hi all, We have been adding new users into EV for some time now, but have been noticing that the mailboxes take a good few hours to be visible in the enable mailbox wizard. We initially thought it was to do with the Exchange mailbox itself becoming a...

ricp by Level 4
  • 100 Views
  • 9 replies
  • 0 kudos