cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Enterprise Vault

Discussion Posts

Attaching archived mails

i have an issue with attaching archived mails.  i create a new message, attach an archived mail from my mailbox, send it to my colleague, my colleague is not able to open it.  error message is "you do not have access to the vault".  from the look of ...

Duplicate Archive Points inFSA

I have duplicate archive points both pointing to the same file server. I have no idea how it got duplicated but are not sure if I can delete it without harming the archive.I can right click the name under File Archive but when I select Delete it warn...

ronw by Level 4
  • 164 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Email Signatures Rubbish

   There is a large amount of rubbish associated with each email that gets archived. Signature graphics, email tag lines, heading graphics etc. When doing a search for an email these all get returned and are really annoying. Is there any way to limit...

ronw by Level 4
  • 68 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! Not able to email archive

I cannot seem to archive my mailbox. I created a policy, archiving target (my email server), vault stores.  Status of the report:-----------------------------------------No. of archivable items: 889Size of items ready to archive: 188etc -------------...

Shezad by Level 3
  • 357 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Changing expiry time on retention category

My environment currently uses only one retention category is set to "retain items forever".  This is applied to both email items and PST's we have migrated into Enterprise Vault.  We have our Vault partitions on NTFS volumes.Our Legal department has ...

EV7-SP1 repeated Event IDs during scheduled Archive Task

I am getting a repeated sequence of Event IDs.  8390 then 6281 then 2776.  These begin when my scheduled Archive Task begins (7:00pm) and end 2.5 hours later, repeating every few seconds.  My backup runs beginning at 6:00pm and completes by 6:15.  I ...

EV 6 SP4 - EVPM Problems

I have been having a lot of problems since installing EV6 SP4 with EVPM.  Before installing SP4 I used EVPM scripts to enable accounts and set retention on specific folders.  I use LPAD queries to determine what users would get enabled and assign spe...

Netapp/FSA Placeholder question

We are running Ontap 7.0.5 with Mcafee virusscanning for Netapp running on a windows server. EV 7 SP1. My issue is whenever I move a placeholder to a location on the same volume, it recalls the message and moves the copy to the new location.  This I ...

A Interesting Question for the EV Guru's

HI Team Scenario 2 EX2K3 SP2 boxes - 2000 mailbox's 1 KVS Server 6 SP2 - vault approaching 1TB hosted on a SAN. Orgionally it was envisaged that emails would be kept forever but the rate of growth has far exceeded what was expected, so now we have en...

New Front-end server - buttons not appearing

I've installed a new front-end server but whenever someone logs into it, they don't see the enterprise vault buttons. I've installed the front-end extensions and ran the script without issue. If they log into the old front-end server they see the but...

SimonC by Level 3
  • 309 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos

FSAUtility with 7.0 - How to move Shortcuts?

Anyone able to get the new FSAUtility.exe to move FSA placeholders????  I got it to do the restores but for some reason when I try to use the -m switch to do the placeholder move I keep getting an "Error: Invalid UNC path ....". I tried using the FQD...

EV 7.0 Deleted Item Retention

I've been asked if EV 7.0 has a deleted item retention feature like Exchange provides. We will be giving the end user the ability to delete items from their vault but would like to provide a safety net in case of accidental deletion. Does this functi...

FSA with NetApp Filers

Hi, at the moment i have a NetApp FAS920 with Ontap 7.2 here in my Lab and i wan´t to test FSA with that Filer. Does Anybody have some links to Dokumentation on how to setup FSA with a NetApp Filer? I found some Threads with Registry Key´s and a Know...

Failed to synchronize: Access is denied

When I stop the Mailbox Archiving Task, then go into Properties and click "Synchronize i get an error message stating: "Failed to synchronize Enterprise Vault with details from Exchange Server exchangeservername. Reason: Access is denied" I'm using t...

EV 7/Customizing Browser Search

I have modified the Webapp.ini file to exclude the restore button and delete button (ISRestoreButton = 0, etc..) and have put this file in the EV Prog files.  I rebooted the servers and the buttons were removed from the integrated search, but in the ...

Resolved! Can't add mailbox

Hello, I've deleted a mailbox of an existing user through the Administration Console for troubleshooting purposes. I thought it would automatically be recreated during the next synchronization phase. This isn't the case. Going through the Administrat...

User needs to log in when accessing Vault

Hi, since last week, some of our 400 users get a login screen when accessing the Vault through Outlook 2003. All users use Outlook 2003. When they log in, they have to enter their domainusername and password. Clicking the "Remember password" box doen...