cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
NetBackup
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Discussion Posts

Subscribe to NBU notifications

In case you are not aware - you can subscribe to NBU notifications over here: https://sort.veritas.com/spec_doc Hopefully NBU 9 will be added to the list soon.

Marianne by Moderator
Partner    VIP    Accredited Certified
  • 2495 Views
  • 0 replies
  • 16 kudos

Resolved! backup - wait for new tape

Hi all! Please help me. We have robotic library with 8 slots for LTO3 tape. My weekly full backup, size this backup greater 3.2TB and my backup job end with (all media is full):  Status = unable to allocate new media for backup, storage unit has ...

Resolved! how archiving is happening in netbackup?

Hi Team,   can any one please expline how archacing is happening in netbackup ?. and how it is deleting data after duplication is don .means how it is deleting dae datain a primary location? 

sravya by Not applicable
  • 1196 Views
  • 2 replies
  • 1 kudos

archive bit

Is there any one knows why archive bit ? and who controle archive bit ? how server  find archive bit  status?

Resolved! backup Performence

how to improve backup performance(For example I am running a backup  operation it is taking 10 hours (consider ) then I need it  to finish  it within 5 hours or below mean as early as possible is it possible or not if possible means how Give me an ex...

Resolved! SLP

What is SLP? why SLP? what are the disadvantages and advantages of SLP? is there is any alternative is there for slp? what is deduplication can u give an example for deduplication?

Resolved! How to share SL8500 tape library among two Master servers.

Hi All, We have SL8500 tape library utilised by NBU Domain (7.1) and we want to add one more NBU domain (7.5) and utilise same library. However we wont be sharing the drives and media between two domains by adding new drives/media for new NBU domain....

Bshet by Level 3
Partner Certified
  • 1123 Views
  • 7 replies
  • 1 kudos

Resolved! Netbackup 7.0 Linux - TL4000 only a working drive

Netbackup 7.0 Linux - TL4000 only a working drive: Greetings!, I have a problem, (which appeared returned from my vacation), I have set up a media manager TLD - hcart2 TL4000, the problem is I can not do more than one job simultaneously to this mediu...

Npalma by Level 4
Partner Accredited
  • 1012 Views
  • 20 replies
  • 0 kudos

Resolved! How to use maximum slots of SL500 StorageTek tape library?

Hi, I have SL500 tape library at our site. We have 100 tapes in the library slots.There are many more free slots in it, but i am not able to use these free slots when i do inventory. Can any say what is the reason for this. How to add tapes to this f...

Volume Pool Categorization

We do have L-700, (Storage Tek) with 9 drives, now we want to upgrade four Lto-2 drives in place of Lto-1, because of some Heavy Backup and rest (Remaining 5 Drives) of them will be remain same (Lto-1). Now how would I able to categorized/configured...

SHANKM by Not applicable
  • 442 Views
  • 4 replies
  • 3 kudos

media ID not unique in database (34)

Bonjour, I'm getting that error: media ID not unique in database (34) I know the tape is not unique it's coming from another robot, but from the same media server. I can I avoid to delete the tape and redo the inventory for every tape I'm putting in ...

dosdroit by Level 4
  • 1899 Views
  • 21 replies
  • 0 kudos

Netbackup error: cannot connect to robotic software daemon (42)

Dear all, I have recently installed Netbackup 7.0 for Unix on a Unix (Solaris 10 _ X86) platform machine. The server is Sun Fire X4270 attached directly to SUN SL48 Tape library (through fiber).  The Master server is not able to auto-discover or acce...

Jocar by Level 3
Partner Accredited Certified
  • 959 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos

Tape rotation

I have a few questions about our tape library and NBU 7.1 It seems sicne we are doing rotation, that we have to move tapes in and out of our Library. It seems that instead of  exporting tapes directly out of the library via the vendor's interface, I ...

Resolved! mode_sense ioctl failed i o error

Hi , I am getting an error "mode_sense ioctl failed i o error" when is run the command robtest. the drive are disappeared and when is excute the commmand tpconfig -d ,it show the drives are up . I have restarted the services drives are working for...

sumanreddy by Level 4
Certified
  • 2355 Views
  • 8 replies
  • 1 kudos
Labels